•  
  •  
  • Contact

  • SLANJE I PRIMANJE NOVCA U RUSIJU I 11 DRŽAVA BIVŠEG SSSR-A

   Dugogodišnja poslovna saradnja sa renomiranom ruskom bankom RUSSLAVBANK MOSCOW, odnosno njenim sistemom za brzo slanje novca CONTACT MONEY TRANSFERS u domenu isplata doznaka na teritoriji BIH i trećih država, krunisana je uspješnim završetkom projekta izrade sistema brzog slanja novca u Rusiju i 11 drugih država bivšeg SSSR-a. Radi se, mjereno kvalitetom, performanama i cijenom, o jedinstvenom proizvodu na tržištu BIH koji nudi samo Nova banka AD Banja Luka.

   CONTACT MONEY TRANSFERS je sistem za transfer novca baziran u Moskvi. Ovaj sistem specijalizovan je za brze transfere novca na području zemalja bivšeg SSSR-a. CONTACT ima razgranatu mrežu u najvećem broju banaka u pomenutim državama i može brzo i efikasno isplatiti transfer novca poslat iz Nove banke.

   U koje zemlje se može poslati novac sistemom CONTACT?

   Isplatna mreža CONTACT-a uključuje praktično sve banke u sledećim zemljama:

   Abhazija

   Jermenija

   Azerbejdžan

   Bjelorusija

   Gruzija

   Kazahstan

   Kirgistan

   Moldavija

   Rusija

   Tadžikistan

   Uzbekistan

   Ukrajina

    

   Koje su provizije za slanje novca?

   Pošiljalac novca plaća proviziju za slanje novca su kako slijedi:

   Iznos od:

   Iznos do:

   Provizija za pošiljaoca

   0 EUR

   406,00 EUR

   2.7 % od iznosa slanja

   406,01 EUR

   1827,00 EUR

   2.5 % od iznosa slanja

   1827,01 EUR

   Max 2500,00 EUR

   2.3 % od iznosa slanja

   Koja valuta se koristi kod slanja novca?

   Uplate prilikom slanja novca vrše se u EUR.
   Isplate primaocima novca vrše se takođe u EUR.

   Koliko novca će primalac dobiti prilikom isplate?

   Primalac će dobiti tačno onoliko novca koliko je bio iznos transfera. Nova banka ni CONTACT neće umanjivati iznos slanja. Na primjer,

   Ako se šalje 100 EUR, uz proviziju od 2,7 EUR:

   • pošiljalac će uplatiti 102,7 EUR
   • primalac će dobiti 100 EUR

   Koliko traje transfer novca?

   CONTACT MONEY TRANSFERS isplaćuje transfere primljene od Nove banke u roku od 30 minuta od momenta slanja transakcije, ako je transakcija unesena prije 16:00 u tekućem danu. Ukoliko je transakcija unesena posle 16:00, ista će biti spremna na isplatu narednog dana u 08:00.

   Šta je potrebno za podizanje novca?

   Primalac novca mora biti obaviješten od strane pošiljaoca koji je inicirao transakciju o referenci, odnosno kontrolnom broju transfera. Ovaj kontrolni broj transfera određuje se automatski i štampa se na odgovarajućem dokumentu koji pošiljalac potpisuje u sklopu transakcije slanja novca. Prilikom podizanja, primalac novca mora prezentovati ispravan kontrolni broj transfera kao i validnu ličnu kartu ili pasoš.

   NA KOJIM LOKACIJAMA SE MOŽE PODIĆI NOVAC?

   Naredni link vodi vas ka pretraživaču isplatnih lokacija sistema CONTACT MONEY TRANSFERS. Unesite potrebne informacije (državu i grad) i dobićete spisak isplatnih lokacija sa adresama.

   Link je: https://www.contact-sys.com/where/list/1/map/0/0/

   Realizacijom ove moderne usluge, Nova banka je još jednom pokazala da je tehnološki lider u domenu platnih sistema u Bosni i Hercegovini.

   Dodatne informacije o ovom, ali i drugim sistemima za slanje novca koje podržava Nova banka, mogu se dobiti na telefon: 055/230-338

   Nova banka omogućava i isplate CONTACT transfera. Isplatne transakcije su gotovinske u valuti EUR. Isplata se vrši na šalterima Nove banke, ali i svih poštanskih operatera u Bosni i Hercegovini.

  •