•  
  •  
  • Nova banka predstavila kampanju »TRI KLJUČNA RAZLOGA ZA ŠTEDNJU«

   • 16. September 2011.
   •  
  •  

   Na konferenciji za novinare, održanoj 15.09.2011. godine u restoranu Citadela  u Banjoj Luci, Nova banka a.d. Banja Luka je najavila početak marketinškekampanje Tri ključna razloga za štednju. Kampanja će trajati od 15. septembra 2011. godine do 31. januara 2012. godine.

   Tom prilikom predstavljena je usluga rentne štednje kao oblika štednje koji klijentima omogućava isplatu i raspolaganje kamatom unaprijed ili tokom trajanja perioda oročenja. Klijenti Nove banke su u mogućnosti da sami izaberu dinamiku isplate kamate kao i rok oročenja, a Banka im obezbjeđuje i automatsko obnavljanje ugovora oročene štednje na isti period.  Kamatne stope su fiksne i kreću se do 5,5%.  Klijenti koji se odluče za ovaj oblik štednje sredstva mogu oročiti u KM ili EUR valuti.

   Najavljena je i nagradna igra za korisnike rentne štednje, koja će trajati  tokom cijele kampanje Tri ključna razloga za štednju.  Organizovana je sa ciljem nagrađivanja klijenata koji su ukazali povjerenje Novoj banci i oročili minimalno 3000,00 KM na najmanje 13 mjeseci. Za nagradnu igru utvrđen je fond od 12 nagrada. Prva nagrada je automobil VW Polo, druga nagrada je putovanje za dvije osobe, a treća nagrada je deset puta 300,00 KM na Maestro ili Visa Elctron platnoj kartici.

   O poslovanju, ostvarenim rezultatima, ali i planovima Nove banke za budućnost govorio je direktor Milan Radović, a kampanju je predstavio direktor Sektora retali i upravljanje mrežom Igor Jovičić. Ugodnoj atmosferi doprinio je koncert Marije Šestić i kamernog ansambla Belcanto, a ekskluzivnu večeru je pripremio vodeći regionalni masterchef Deniz Zembo.

   Banja Luka, 16.09.2011. godine

  •