•  
  •  
  • Izvučeni dobitnici nagradne igre "Tri ključna razloga za štednju"

   • 02. February 2011.
   •  
  • Nova banka a.d. Banja Luka je u utorak, 01. februara 2011. godine u 18 časova, u studiju Radio televizije Republike Srpske, organizovala izvlačenje dobitnika nagradne igre "Tri ključna razloga za štednju". Pravo učešća imali su svi klijenti Nove banke koji su oročili minimalno 3.000 KM na najmanje 13 mjeseci. Priliku da osvoje vrijedne nagrade imale su 1.984 štediše. Ukupan nagradni fond iznosio je 20.000 KM, a učesnici su imali priliku da dobiju zlatne ključeve, putovanje za dvije osobe i automobil Škodu Fabiu.

    

   Nagrađene kupone su izvukle predstavnice Nove banke, Snežana Dragičević-Đurđević, segment lider i Dragana Tatić, menadžer marketinga. Ispravnost izvučenih kupona kontrolisala je tročlana komisija u sljedećem sastavu: Milan Šubarić, notar, Maja Bajić, predstavnica reklamne agencije New Moment New Ideas Company BiH i Mladen Đurđić, menadžer za štednju i depozite u Novoj banci.

   Glavnu nagradu, automobil, osvojila je Spomenka Travar iz Banje Luke, a putovanje za dvije osobe dobio je Branko Grubač, štediša iz Trebinja. Dobitnici zlatnih ključeva su: Radoslav Kujundžić iz Pala, Momčilo Ćelić iz Gradiške, Mile Gnjatić iz Prijedora, Radenko Malinović iz Doboja, Veljko Topić iz Gradiške, Dušan Tešanović iz Banje Luke, Mira Ćalasan iz Foče, Zurija Šistek iz Ključa, Uglješa Savić iz Lopara i Stojan Bogdanić iz Stanara. Zbog tehničkih problema tokom snimanja emisije, nagradni fond je proširen za još jedan zlatni ključ, a njegova dobitnica je Dragana Milinković iz Mostara.
   „Naši klijenti su prepoznali tri ključna razloga za štednju u Novoj banci, a to su: sigurnost i povjerenje, najpovoljnije kamate i mogućnost isplate kamate unaprijed. Radujem se što smo nagradili ukazano povjerenje. Zahvaljujem se svim učesnicima, sa Novom bankom su uvijek na dobitku. Srećnim dobitnicima čestitam, a sve ostale pozivam da se uvjere u prednosti štednje u Novoj banci", izjavila je gospođa Dragana Tatić, menadžer marketinga Nove banke.
  •