•  
  •  
  • Nova banka predstavila kampanju Sigurna štednja

   • 28. June 2012.
   •  
  • Na promociji koja je održana 26.06.2012. godine, u parku u naselju Borik u Banjoj Luci, Nova banka je najavila početak marketinške kampanje Sigurna štednja.  Kampanja će trajati od 02. jula 2012. godine do 30. januara 2013. godine.

   Tokom ovog događaja predstavljena je usluga rentne štednje kao oblika štednje koji klijentima omogućava isplatu i raspolaganje kamatom unaprijed ili tokom trajanja perioda oročenja. Klijenti Nove banke su u mogućnosti da sami izaberu dinamiku isplate kamate kao i rok oročenja, a Banka im obezbjeđuje i automatsko obnavljanje ugovora oročene štednje na isti period.  Kamatne stope su fiksne i kreću se do 5,5%.  Bonus za one koji se uz štednju u Novoj banci odluče i za korištenje kreditne kartice ili otvore tekući račun za redovna mjesečna primanja je dodatnih 0,2% na standardnu kamatu. Sredstva se mogu oročavati u KM ili EUR valuti.

   Najavljena je i nagradna igra za korisnike štednje, koja će trajati  tokom cijele kampanje.  Organizovana je sa ciljem nagrađivanja klijenata koji su ukazali povjerenje Novoj banci i oročili minimalno 3000,00 KM na najmanje 13 mjeseci. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 35.390,16 KM. Glavna nagrada je ekskluzivno putovanje za dvije osobe, a pripremljeno je i preko 1000 drugih nagrada.

   Promocija nove kampanje je bila prilika da Banka ponovo doprinese zajednici u kojoj posluje kroz donacije Dječijem domu Rada Vranješević sa 2000 KM i Centaru “Zaštiti me” sa 2000 KM.  Događaj su upotpunili glumac Enis Bešlagić, glavni akter spota kojim će se promovisati Sigurna štednja,zatim  najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor Kemal Monteno, kao i pjevač Dado Glišić koji je ugodnoj atmosferi doprinio pjesmama sa svog novog albuma.

  •