Naslovna slika

NEWS

one news

date 10.03.2023

Ekspozitura Nove banke u Laktašima na novoj lokaciji

Od 10. marta 2023. godine, poslovnica Nove banke Ekspozitura Laktaši radiće na novoj lokaciji, na adresi Trg palog Borca Predraga Budića bb. Preseljenje Ekspoziture realizovano je sa ciljem unapređenja mreže poslovnica i kvalitetnijeg zadovoljavanja bankarskih potreba fizičkih i pravnih lica, te javnog sektora.

Gradonačelnik Grada Laktaši Miroslav Bojić i predsjednik Uprave Nove banke Siniša Adžić, simboličnim presijecanjem vrpce ozvaničili su početak rada Ekspoziture Laktaši. Nova banka je u Laktašima prisutna već dvije decenije, tokom kojih je kvalitetno odgovarala na potrebe svojih klijenata. Kontinuirani rast u svim segmentima ogleda se i u otvaranju novog, moderno uređenog prostora za obavljanje bankarskih poslova.

Da bi podstakla održivi razvoj i uspeh, Nova banka ulaže značajne napore u zadovoljenje potreba klijenata, unapređenje proizvoda i usluga, te poboljšanje internih procesa u svakoj zajednici u kojoj posluje. Jedno od primarnih načela poslovanja Banke je i društvena odgovornost, koja podrazumijeva poduzimanje aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice. Otvaranje nove poslovnice bila je prilika da Banka uruči donaciju u vrijednosti 1.000,00 KM Društvu dobrovoljnih davalaca krvi Laktaši.

Radno vrijeme Ekspoziture Laktaši je od 08.00 do 16.00 časova radnim danima, te od 08.00 do 12.00 časova subotom. Na novu lokaciju preseljen je i bankomat, a više informacija o uslugama klijenti mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 080050011.