Naslovna slika

NEWS

one news

date 27.02.2023

Filip Jovanović iz Han Pijeska putuje u Dubai

Nova banka, u saradnji sa kartičnom kućom Visa, priredila je nagradnu igru za sve korisnike Visa platnih kartica Nove banke. Putovanje u Dubai za dvije osobe dobio je Filip Jovanović iz Han Pijeska, kojem je nagradu uručio predsjednik Uprave Nove banke Siniša Adžić. Putovanje u Istanbul dobio Dragomir Stjepanović iz Rogatice, a nagradu mu je uručio šef Izdvojenog šaltera Rogatica Dragiša Arbinja.

U nagradnoj igri, koja je trajala od 1. do 31. decembra 2022. godine, mogli su učestvovati korisnici sa prebivalištem na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji su za vrijeme trajanja nagradne igre izvršili minimalno pet transakcija plaćanja na POS terminalima u zemlji, inostranstvu ili na Internetu, u minimalnom kumulativnom iznosu od 100 KM.

Nova banka izdaje dvije vrste Visa platnih kartica: Visa Gold i Visa Internet. Obje kartice uključene su u “3D Secure” protokol, koji obezbjeđuje visok stepen sigurnosti prilikom svake kupovine putem Interneta, a u cilju zaštite i smanjenja rizika od neovlašćenog korišćenja kartica od strane trećih lica. Sa Visa Gold debitnim ili kreditnim karticama klijenti Nove banke mogu da uživaju i u drugim pogodnostima, od brzine rješavanja zahtjeva bez čekanja u redovima na šalteru do hitne isplate gotovine, kao i zamjene kartice u inostranstvu u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja kartice, a sve bez dodatnih troškova za klijenta. Visa Gold kartica klijentu obezbjeđuje i putničko zdravstveno osiguranje za cijelu porodicu, ukoliko su troškovi putne karte, smještaja ili aranžmana plaćeni Visa Gold katicom. Osim toga, omogućava značajne popuste prilikom kupovine širom svijeta, dostupne kroz program Visa svijet pogodnosti.