Naslovna slika

NEWS

one news

date 26.07.2019

Nagradna igra „Pitanje za milion bodova: keš ili Super Nova kartica?"

Nova banka i Mastercard® nagrađuju

Nova banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard®, organizuje nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra će trajati od 1. avgusta do 15. septembra 2019. godine. Svakom transakcijom plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM, korisnici kartica ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri.

Glavna nagrada iznosi milion bodova na platnoj kartici, čija je vrijednost 10.000,00 KM. Pored glavne nagrade, koja se dodjeljuje po završetku nagradne igre, organizovaće se i sedmično izvlačenje nagrada, koje će se odvijati tokom šest sedmica trajanja nagradne igre. Jedna sedmična nagrada iznosi 100.000 bodova na Super Nova platnoj kartici, čija vrijednost iznosi 1.000,00 KM.

Trošenje bodova, odnosno kupovina roba i usluga za osvojeni iznos, omogućeno je kod partnera Kluba lojalnosti Super Nova. Popis dobitnika nagrada biće objavljen na sajtu Nove banke, najdalje u roku od osam dana od izvlačenja nagrada. Pravila nagradne igre dostupna su na web stranici Nove banke www.novabanka.com.

Super Nova debitne i kreditne kartice koriste najnoviju tehnologiju za plaćanje koje se odvija brzo i jednostavno, prislanjanjem kartice na čitač na prodajnim mjestima koja imaju simbol za beskontaktno plaćanje, no mogu se koristiti i na klasičan način. Posebna pogodnost za korisnike je sakupljanje bodova koje dodjeljuje Nova banka tokom svake transakcije plaćanja, kao i sakupljanje dodatnih bodova koje dodjeljuju partneri Kluba lojalnosti. Sakupljeni bodovi se pretvaraju u novčanu protivvrijednost koja se može iskoristiti prilikom plaćanja kod partnera Kluba lojalnosti, a pregled dostupnih partnera nalazi se na stranici www.supernovakartica.ba.

Banja Luka, 26. 7. 2019.