Naslovna slika

NEWS

one news

date 22.11.2023

Nagradna igra "Super Nova godina"

Novogodišnji praznici bude one najljepše emocije koje pokreću prazničnu čaroliju, a u susret predstojećim praznicima, Nova banka, sarađujući s kompanijom Mastercard, organizovala je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra nosi naziv „Super Nova godina“, a njeno trajanje je od 22. novembra 2023. do 23. januara 2024. godine.

Nagradna igra sprovešće se u dva kruga, a nakon svakog proglasiće se po dva dobitnika nagrada: putovanja u Pariz za dvije osobe, iPhone 15, te uvijača za kosu Dyson Airwrap Complete. Prvi krug nagradne igre trajaće od 22. novembra 2023. do 22. decembra 2023. godine, dok će drugi krug trajati od 23. decembra 2023. do 23. januara 2024. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Super Nova platnih kartica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše minimalno tri transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na internetu, u minimalnom iznosu od 20,00 KM po transakciji. Tri izvršene transakcije činiće jedan elektronski kupon koji se uključuje u izvlačenje dobitnika nagrada.

Kreiranje elektronskih kupona vrši se automatski iz baze podataka, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava. Pravila nagradne igre dostupna su na internet stranici Nove banke www.novabanka.com.

U ponudi Nove banke nalaze se dvije vrste beskontaktnih Super Nova kartica: debitne i kreditne. Kartice se mogu koristiti i za kupovinu putem interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata, kao i za prilive iz inostranstva direktno na karticu. Korisnici Super Nova kartica automatski su uključeni u Klub lojalnosti Super Nova, koji omogućava sakupljanje i trošenje bodova tokom transakcija plaćanja.

Banja Luka, 22. novembar 2023. godine

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE ZA REPUBLIKU SRPSKU

PRAVILA NAGRADNE IGRE ZA FEDERACIJU BOSNE I HERCEGOVINE