Naslovna slika

NEWS

one news

date 15.06.2023

Obavještenje o zatvaranju Ekspoziture Mostar 1

Poštovani,

Obavještavamo vas da Ekspozitura Mostar 1, na adresi Ante Starčevića bb, od 30. juna 2023. godine, prestaje s radom. Odluka o zatvaranju donesena je u skladu sa strategijom digitalne transformacije Nove banke, koja je omogućila prelazak značajnog broja korisnika na digitalne kanale poslovanja.

Pozivamo vas na korišćenje lakog i jednostavnog digitalnog bankarstva, te preporučujemo instaliranje aplikacije Smart Nova, pomoću koje je moguće korišćenje mnogih bankarskih usluga bez dolaska u poslovnicu, nezavisno od radnog vremena Banke. Upotreba aplikacije je višestruka, omogućuje interne transfere, standardna i devizna plaćanja, mjenjačnicu, pregled po karticama i računima, upravljanje trajnim nalozima, kreiranje šablona za brzo i jednostavno plaćanje, te mnoge druge pogodnosti poput e-Novčanika i direktne komunikacije s Bankom putem inboxa.

Više informacija dostupno je pozivom na besplatan info telefon 080050011 ili u najbližoj poslovnici Nove banke koja se nalazi na adresi Kralja Tvrtka 18, u Mostaru.

Vaša Nova banka