Naslovna slika

NEWS

one news

date 31.01.2024

Proglašeni dobitnici drugog kruga nagradne igre „Super Nova godina“

Dana 31. januara 2024. godine, organizovano je kompjutersko izvlačenje dobitnika drugog kruga nagradne igre „Super Nova godina“. Nagradnu igru organizovala je Nova banka, u saradnji s kompanijom Mastercard, za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Putovanje u Pariz za dvije osobe dobili su Maja Mikić iz Novog Grada te Samir Bijedić iz Tuzle. Mobilni uređaj iPhone 15 dobili su Goran Jošić iz Doboja i Svjetlana Martić iz Širokog Brijega. Uvijačem za kosu Dyson Airwrap Complete nagrađeni su Srećko Ilić iz Lopara, te Biljana Knezović iz Mostara.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Super Nova platnih kartica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše minimalno tri transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na Internetu, u minimalnom iznosu od 20,00 KM po transakciji. Tri izvršene transakcije čine jedan elektronski kupon koji se uključuje u izvlačenje dobitnika nagrada.

Nova banka izdaje dvije vrste Super Nova beskontaktnih platnih kartica, koje su automatski uključene u Klub lojalnosti Super Nova, što korisnicima omogućava sakupljanje bodova tokom transakcija plaćanja, pogodnosti u vidu popusta, besplatnih usluga Banke i ostalih pogodnosti koje nudi kompanija Mastercard.