Naslovna slika

NEWS

one news

date 28.12.2023

Proglašeni dobitnici prvog kruga nagradne igre „Super Nova godina“

Nova banka, u saradnji s kompanijom Mastercard, organizovala je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Dana 28. decembra 2023. godine, organizovano je kompjutersko izvlačenje dobitnika prvog kruga nagradne igre. Putovanje u Pariz za dvije osobe dobili su Bojana Vasiljević iz Modriče te Ajla Tadić iz Tuzle. Mobilni uređaj iPhone 15 dobili su Nikola Perišić iz Gacka i Amsal Delalić iz Tuzle. Uvijačem za kosu Dyson Airwrap Complete nagrađeni su Nevresa Begić iz Lukavca, te Bojan Mitrović iz Sokoca.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Super Nova platnih kartica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše minimalno tri transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na Internetu, u minimalnom iznosu od 20,00 KM po transakciji. Tri izvršene transakcije čine jedan elektronski kupon koji se uključuje u izvlačenje dobitnika nagrada.

Drugi krug nagradne igre „Super Nova godina“ trajaće od 23. decembra 2023. do 23. januara 2024. godine, a izvlačenje dobitnika organizovaće se 31. januara 2024. godine. Kao i u prvom krugu, kreiranje elektronskih kupona vršiće se automatski iz baze podataka, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava. Pravila nagradne igre dostupna su na web stranici Nove banke www.novabanka.com.