Naslovna slika

NEWS

one news

date 04.03.2019

Uručena glavna nagrada za korisnike Visa Gold kartica Nove banke

Klijentica Nove banke putuje u Dubai

Pod nazivom „Zlata vrijedna“ Nova banka je u saradnji sa kompanijom Visa Inc. organizovala nagradnu igru za sve nove korisnike Visa Gold debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra je trajala od 15.11.2018. godine do 13.1.2019. godine. Sa tri transakcije plaćanja Visa Gold debitnim karticama ili aktiviranjem kreditne kartice u datom periodu, korisnik kartice je ostvario pravo učešća u nagradnoj igri i mogućnost da osvoji tablet Samsung Galaxy Tab E 9.6 ili glavnu nagradu putovanje u Dubai za dvije osobe.

Glavnu nagradu putovanje za dvoje u Dubai, osvojila je Sonja Kaurin, klijentica Nove banke iz Istočnog Sarajeva, a nagradu je uručio mr Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke:

„Veoma smo ponosni kada imamo priliku da obradujemo, iznenadimo i nagradimo naše klijente, kao sada.Iskrene čestitke Sonji u želji da iskoristi sve pogodnosti koje joj Visa Gold kartica, a i drugi proizvodi Nove banke nude."

Visa Gold kartica klijentu pruža i dodatnu sigurnost i privilegije, od besplatnih informacija vezanih za medicinsku i pravnu pomoć u inostranstvu, osiguranja kod gubitka prtljaga, kašnjenja i otkazivanja letova, zatim putničkog zdravstvenog osiguranja u trajanju od 365 dana u godini za korisnika kartice i 15 dana u godini za cijelu porodicu, ukoliko su troškovi putne karte, smještaja ili aranžmana plaćeni Visa Gold katicom.

Osim toga, Visa svijet pogodnosti omogućava značajne popuste prilikom kupovine u regionu i širom svijeta te produžetak garancije za robu do 12 mjeseci.

Uz Visa Gold kreditnu karticu klijent može da koristi kreditni limit do 50.000,00 KM te beskamatni period u trajanju od 50 dana za kupovinu roba i usluga.

Banja Luka, 04.03.2019. godine

Jagoda Pejaković, rukovodilac za ljudske resurse i komunikacije; 065 876 188