Naslovna slika za banku

SAKUPLJANJE SUPER NOVA BODOVA

sakupljanje-bodova

Šta znači sakupljanje bodova?

Korisnici Super Nova kartica Nove banke ostvaruju bodove prilikom svake transakcije plaćanja. Za svaku transakciju plaćanja, Nova banka Vas nagrađuje bodovima, a dodatnim bodovima nagrađuju Vas i partneri Kluba lojalnosti, za sve transakcije obavljene na njihovim prodajnim mjestima.

sakupljanje-bodova

Kako da sakupljam bodove?

Bodovi se automatski sakupljaju nakon transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu i na internetu. Svi bodovi se vode na jedinstvenom računu klijenta. Bodovi ostvareni po osnovu korišćenja debitnih, kreditnih i dodatnih kartica sabiraju se, čime se ubrzava proces skupljanja bodova.

sakupljanje-bodova

Obračunska vrijednost boda i obračunski interval

Obračunski period u kojem možete iskoristiti sakupljene bodove traje od 01.01. do 31.12. u toku jedne kalendarske godine. Po isteku obračunskog perioda, bodovi se poništavaju. Obračunska vrijednost boda je 0,01 KM, broj bodova zavisi od partnera, a u tabeli je naveden primjer sakupljanja bodova.

sakupljanje-bodova

Kako da provjerim stanje bodova ?

Stanje bodova možete provjeriti klikom na link, zatim na prodajnim mjestima partnera Kluba lojalnosti, besplatnim pozivanjem kontakt centra Nove banke na broj telefona 0800 500 11, te na multifunkcionalnim bankomatima koji se nalaze unutar Zona 24/7, na sljedećim lokacijama:

  • Filijala Banja Luka, Kralja Alfonsa XIII 37a, Banja Luk
  • Agencija Tržnica, Kralja Petra I Karađorđevića 50, Banja Luka,
  • Filijala Bijeljina, Patrijarha Pavla 17, Bijeljina,
  • Agencija Doboj TC, Cara Dušana bb, Doboj,
  • Filijala Istočno Sarajevo, Stefana Nemanje bb, Istočno Sarajevo,
  • Filijala Sarajevo, Maršala Tita 2, Sarajevo.

Uključite svoju porodicu u sakupljanje bodova i ostvarite još više bodova za kupovinu! Budite tim, sakupljajte bodove i ostvarite najveće uštede!

Korisnicima Super Nova kartice je omogućeno da ovlaste i druga lica da koriste dodatne kartice, koje su vezane za račun osnovne kartice. Dodatna kartica omogućava sakupljanje bodova kao i Vaša glavna kartica. Sakupljeni bodovi putem svih kartica se generišu na jedan račun. Dodatnu karticu možete dati najbližim članovima porodice i odrediti limit po dodatnoj kartici, a putem SMS usluge možete pratiti svaku transakciju napravljenu bilo kojom platnom karticom.

PRIMJER SAKUPLJANJA BODOVA

Primjer mjesečne potrošnje debitnom karticom

supernova

Primjer mjesečne potrošnje kreditnom karticom

supernova

Recimo da u prodavnici bijele tehnike, kod partnera Kluba lojalnosti Super Nova, kupite bijelu tehniku u vrijednosti od 350 KM i platite debitnom Super Nova karticom. Za obavljenu kupovinu dobijate ukupno 1 500 bodova i to: od Partnera dobijate 1 400 bodova (350 KMx4 boda=1 400 bodova), a od Banke 100 bodova (350 KM/7 KMx2 boda=100). Kako obračunska vrijednost boda iznosi 0,01 KM, to znači da ukupno dobijate 15 KM (1 500 bodova x 0,01 KM = 15 KM).

For more information feel free to contact:
0800 500 11